Wolff

B2B

Bioscoopzalen huren voor zakelijke bijeenkomsten!
U wilt uw nieuwe product tonen, de jaarcijfers presenteren, medewerkers of (potentiŽle) klanten inlichten over behaalde successen of een zaalgesprek voeren met een grote groep mensen maar u krijgt steeds maar weer een kale, ongezellige zaal voor uw presentatie? Wat u zoekt is een zaal waar uw product tot zijn recht komt, een zaal die sfeer en comfort ademt. De bioscoopzalen van Wolff Bioscopen zijn hier uitermate geschikt voor.

Onze zalen zijn uitgerust met moderne technologieŽn op het gebied van beeld en geluid, grote schermen, stoelen met een hoog zitcomfort en uitstekend zicht op het scherm en aansluitingen voor laptop, beamer en microfoon. Hierdoor zijn ze, naast filmbeleving, zeer geschikt voor andere doeleinden zoals congressen, symposia, presentaties, bijeenkomsten etc. Onze medewerkers bieden u graag technische assistentie zodat u nergens omkijken naar heeft. Zij zullen er alles aan doen om van uw event een succes te maken.

Catering
Daarnaast zijn onze bioscopen voorzien van ruime foyers met een aangename sfeer. Ze bieden ruimte en mogelijkheden op het gebied van catering. Een kopje koffie met gebak, een lunch met soep en luxe broodjes, een borrel met verfijnde hapjes, het is voor ons geen enkel probleem dit voor u te verzorgen. Eventueel kunt u ook hier uw medewerkers toespreken of productdemonstraties geven.
Besloten filmvertoningen
Naast zakelijke doeleinden zijn de zalen ook geschikt voor personeelsfeesten. Wilt u uw gasten eens echt verrassen, trakteer ze dan op een film naar keuze. In overleg kunt u een zaal gebruiken voor uitsluitend uw eigen medewerkers. Wij vertonen dan voor u de door u gewenste film, op het door u gewenste moment. Zo wordt uw personeelsfeest een echte belevenis. Informeert u gerust eens naar ons speciale bioscooparrangement.
Educatie
Onze zalen zijn tevens geschikt gebleken voor onderwijsbehoeften. Al meerdere scholen, universiteiten en opleidingsinstituten gingen u voor om in een aangename en praktische omgeving les te geven. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan: marketing@wolff.nl
Contact
Kortom, de zalen van Wolff Bioscopen zijn een unieke en sfeervolle locatie die een zakelijke bijeenkomst net even anders maakt. De prijzen van zaalverhuur zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Voor informatie, prijzen en offerteaanvragen kunt u een e-mail sturen naar info@wolff.nl .

Voor Wolff Cineast Enschede, Wolff CineStar Enschede en Wolff Groningen kunt u contact opnemen met dhr R. Frasa via r.frasa@wolff.nl


BIOSCOPEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017