Wolff

Voorwaarden sitebezoek


Algemene Voorwaarden Online Kaartverkoop


1. Om online kaarten te kunnen kopen dient u zich eenmalig kosteloos te registreren. Zonder deze registratie kunt u online geen kaarten kopen. Met de door uw verstrekte gegevens zal conform de privacywetgeving worden omgegaan. Er zullen in geen geval gegevens aan derden worden verstrekt zonder uw expliciete toestemming.

2. Betaling van online gekochte kaarten kan gedaan worden via iDEAL, Mastercard en Visa.

3. Bij Wolff Bioscopen geldt geen bedenktijd. Door af te rekenen gaat u ermee akkoord dat de dienst direct van start gaat binnen het wettelijke termijn van 30 dagen.

4. Alleen de vermelde kaartvarianten kunnen online worden gekocht. Bent u in het bezit van een geldige kortingsbon, voucher of waardelijke cadeaubon (zoals de Nationale Bioscoopbon) of wordt de door u gewenste kaartsoort niet vermeld dan kunt u deze kaarten niet online kopen. Uw kaarten zijn dan alleen aan de ticketkassa van de bioscoop te verkrijgen, mits deze geldig en van toepassing zijn voor de betreffende voorstelling.

5. Om een 3D film te kunnen kijken dient u een realD 3D bril te hebben. Bij online aankoop van tickets voor 3D voorstellingen heeft u de mogelijkheid om direct een realD 3D bril (t.w.v. €1,00) te kopen, deze ontvangt u dan in de bioscoop. Heeft u al een realD 3D bril dan kunt u deze optie ook weglaten, vergeet dan niet uw RealD 3D bril mee te nemen. Mocht u toch vergeten uw RealD 3D bril mee te nemen kunt u er voor €1,00 alsnog een aanschaffen in de bioscoop.

6. Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is niet mogelijk. Er vindt geen restitutie of vergoeding plaats. Controleer uw online aankoop dus goed voordat u deze doet.

7. Indien de voorstelling is verplaatst of geannuleerd heeft u wel recht op restitutie van het aankoopbedrag, met uitzondering van de transactiekosten. Meldt u zich in zo’n geval bij het personeel in de bioscoop, zij zullen u verder helpen. Verdere financiële vergoedingen zullen niet worden gedaan.

8. Na online aankoop van uw kaart(en) ontvangt u een zogenaamd e-ticket. Dit e-ticket is nog niet uw geldig toegangsbewijs, deze dient u af te halen bij een afhaalautomaat of kassa in de bioscoop. U ontvangt dan de kaarten die tevens uw toegangsbewijs zijn.

9. Per online transactie/aankoop ontvangt u slechts 1 e-ticket. Bij het afhalen van uw kaarten ontvangt u per gekochte kaart een los toegangsbewijs. Iedere bezoeker dient tijdens het bezoek aan een van onze bioscopen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.

10. U dient uw online gekochte kaarten op tijd af te halen en zich op aanvangstijd in de juiste zaal te begeven. Indien u te laat bent kan mogelijk de toegang tot de zaal worden geweigerd en vind er geen restitutie of vergoeding plaats.

11. Wij houden ons aan de regels zoals deze zijn vastgesteld door het Nicam in de Kijkwijzer, en is vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. In verband met de naleving van deze regels kan er om legitimatie worden gevraagd door onze medewerkers. Wilt u deze niet overleggen of blijkt dat u niet aan de gestelde regelgeving voldoet dan zal de toegang worden geweigerd en vind er geen restitutie of vergoeding plaats. Voor meer info zie http://www.kijkwijzer.nl. De regels zijn als volgt:
• Kijwijzer 16 - Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding van een volwassene of ouders/verzorgers.
• Kijkwijzer 12 - Kinderen jonger dan 12 worden niet worden toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Kinderen jonger dan 12 onder begeleiding van een volwassene worden wel toegelaten.
• Kijkwijzer AL,6,9 – Iedereen wordt toegelaten.

12. Bij een bezoek aan een van onze bioscopen gelden onze huisregels. Deze zijn te vinden op http://www.wolff.nl/huisregels.


BIOSCOPEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017