Wolff

De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter


De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter

Wanneer Sinterklaas vlak voor pakjesavond spoorloos verdwijnt raken de Pieten in paniek. Gelukkig duikt de Sint al snel weer op, alleen merken de Pieten dat de Goedheiligman zich eigenaardig gedraagt. Het lijkt erop dat de geheimzinnige speelgoeddokter hier iets mee te maken heeft.

Het jongetje Mees ontdekt samen met zijn buurmeisje Katja wat het geheim is van de dokter. Deze gemene man wil er voor zorgen dat er nooit meer een pakjesavond zal zijn. Mees en Katja haasten zich om de Pieten te laten weten wat er met Sinterklaas aan de hand is.

Ook al is deze Sinterklaas-film erg spannend, toch valt er ook heel veel te lachen. Alle Zwarte Pieten zijn namelijk weer van de partij: Kluspiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, noem ze maar op. Testpiet vindt weer allerlei technische snufjes uit en Muziekpiet wil weer graag zingen, maar zijn gezang is nog steeds niet om aan te horen. Het zingen kan hij beter aan Talentpiet overlaten. Die zorgt voor leuke liedjes die de kijkertjes gezellig mee kunnen zingen.INFO

DEEL MET JE VRIENDEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2016