Wolff

Arrangementen Wolff Groningen


CineMenu


Logo Cinemenu
Eat & Drink

Voordelig eten en naar de film!

Combineer uw bioscoopbezoek met een diner in Eat & Drink, ons eigen bioscooprestaurant. Vanaf slechts 17,50 kunt u eten in Eat & Drink en is een filmticket bij de prijs inbegrepen. Een voordelig en compleet avondje uit dus!

De keuken is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 17:00 en 21:00 uur. Hoewel de keuken van maandag tot en met woensdag gesloten is zijn wij wel geopend voor drankjes en snacks.
FC Groningen
Op wedstrijddagen van FC Groningen is de keuken uitsluitend geopend voor snacks. Natuurlijk bent u ook dan van harte welkom bij ons!

Openingstijden:
Donderdag t/m zondag: 17.00 tot 21.00 uur

! Reserveren aanbevolen via 050-7504200.

* Exclusief eventuele 3D-toeslag. Niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties/kortingsbonnen/vouchers/etc.


Klik hier voor de overige CineMenu restaurants Klik hier voor de overige CineMenu restaurants


Kinderfeestjes


Logo Cinemenu
Ben je jarig? Vier je verjaardag dan in de bioscoop met een van onze speciale Kids Party-arrangementen. Er zijn twee verschillende arrangementen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wolff Groningen. Een kinderfeestje dient ten alle tijden onder begeleiding van tenminste n volwassene plaats te vinden.

Let op: een Kids-Party arrangement dient gereserveerd te worden bij de bioscoop, maar er kan pas vanaf de maandag in de week voorafgaand aan het feestje worden gereserveerd (de speelweek loopt van donderdag t/m woensdag). Eerder is ons filmprogramma nog niet bekend. Wij danken u voor uw begrip.

Klik hier voor de verschillende kinderfeestjes Kinderfeestjes

  • Kinderfeestje Basis 10,- p.p.*
  • Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een kidsbox met daarin popcorn, drinken en een lolly.

  • Kinderfeestje Compleet 16,50 p.p.*
  • Ontvangst met een welkomstdrankje aan een speciaal gereserveerde tafel, een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze, een cadeautje voor de jarige en een kidsbox met popcorn, drinken en een lolly. Na afloop van de film kun je ook nog met de hele groep frietjes met een snack, poffertjes of pannenkoeken eten** in een restaurant om de hoek of in de bioscoop zelf***!

  • *deze prijs is excl. 3D toeslag en 3D bril en geldt alleen voor kinderen t/m 11 jaar. Volwassen begeleiders betalen regulier tarief. Niet geldig i.c.m. overige kortingsacties.

  • ** het eten is inclusief drankje.

  • *** informeer naar de mogelijkheden bij Wolff Groningen.

  • ! Let op: tijdens de kerstvakantie nemen wij geen kinderfeestjes aan.

BIOSCOPEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017