Wolff

Arrangementen Wolff CineStar

Wolff Cinestar is Kinepolis Enschede!

U kunt ons nu vinden op kinepolis.nl

CineMenu


Logo Cinemenu
Het CineMenu van Wolff CineStar in Enschede is de lekkerste manier om naar de bioscoop te gaan. Eerst gezellig uit eten in één van de door ons geselecteerde restaurants en daarna genieten van een topfilm in een van de twee Wolff bioscopen, of andersom. Alle restaurants zijn door ons met grote zorg geselecteerd, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Mocht u derhalve toch opmerkingen hebben, wilt u die dan bij Wolff CineStar melden?

Let op: CineMenu vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet aan de kassa van de bioscoop.

Wij wensen u een geslaagde avond en smakelijk eten!Klik hier voor de deelnemende restaurants Deelnemende restaurants


Kinderfeestjes

Logo Cinemenu
Ben je jarig? Vier je verjaardag dan in de bioscoop met ons speciale Kids Party Arrangement!

Let op: een Kids Party arrangement dient gereserveerd te worden bij de bioscoop, maar er kan pas vanaf de maandag in de week voorafgaand aan het feestje worden gereserveerd (de speelweek loopt van donderdag t/m woensdag). Eerder is ons filmprogramma nog niet bekend. Het minimum aantal deelnemers is zes kinderen. Tevens dient een kinderfeestje ten alle tijden onder begeleiding van tenminste één volwassene plaats te vinden.Wij danken u voor uw begrip.

Reserveringen voor kinderfeestjes bij Kinepolis Enschede kunnen uitsluitend door te mailen naar enschede@kinepolis.nl

Kinderfeestje Basis € 10,- p.p.*
Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een kidsbox met daarin popcorn, drinken en een lolly.

*deze prijs is excl. 3D toeslag en 3D bril en geldt alleen voor kinderen t/m 11 jaar. Volwassen begeleiders betalen regulier tarief. Niet geldig i.c.m. overige kortingsacties.

! Let op: tijdens de schoolvakanties nemen wij geen kinderfeestjes aan.

BIOSCOPEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017