Wolff

Arrangementen Wolff Catharijne


CineMenu


Logo Cinemenu
Het CineMenu is de lekkerste manier om naar de bioscoop te gaan. Eerst gezellig uit eten in één van de door ons geselecteerde restaurants en daarna genieten van een topfilm bij een van de drie Wolff Bioscopen in Utrecht, of andersom natuurlijk. Alle restaurants zijn door ons met grote zorg geselecteerd, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Mocht u derhalve toch opmerkingen hebben, wilt u die dan bij een van de Wolff Bioscopen in Utrecht melden?

Let op: CineMenu vouchers zijn alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet aan de kassa van de bioscoop.

Wij wensen u een geslaagde avond en smakelijk eten!


Klik hier voor de deelnemende restaurants Deelnemende restaurants


Kinderfeestjes


Logo Cinemenu
Ben je jarig? Vier je verjaardag dan in de bioscoop met ons speciale Kids Party-arrangement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wolff Catharijne. Een kinderfeestje dient ten alle tijden onder begeleiding van tenminste één volwassene plaats te vinden.

Let op: een Kids-Party arrangement dient gereserveerd te worden bij de bioscoop, maar er kan pas vanaf de maandag in de week voorafgaand aan het feestje worden gereserveerd ( de speelweek loopt van donderdag t/m woensdag). Eerder is ons filmprogramma nog niet bekend. Wij danken u voor uw begrip.

Kinderfeestje Basis € 10,- p.p.*
Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze inclusief een kidsbox met daarin popcorn, drinken en een lolly.

! Let op: tijdens de kerstvakantie nemen wij geen kinderfeestjes aan.

BIOSCOPEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017