Wolff

MSA - Card: meld u direct aan!

Onbeperkt naar alle films met de MSA-Card voor maar 18 euro per maand. Meld u vandaag nog aan en geniet per direct van alle topfilms in de bioscoop met dit voordelige filmabonnement!

Waarom de Wolff MSA-Card?
MSA-Card staat voor Must See All Card, een speciaal filmabonnement voor echte filmliefhebbers. Voor een vast bedrag van €18,- gaat u met deze kaart onbeperkt* naar alle reguliere bioscoopvoorstellingen. Daarnaast krijgt u 10% korting op consumpties, zowel aan het buffet als in ons restaurant.

De MSA-Card is het voordeligste bioscoopabonnement van Groningen, voor de bioscoop met het meeste comfort en de beste beeld- en geluidskwaliteit.   

Download direct het aanmeldformulier (inclusief algemene voorwaarden). Vul het formulier in, breng het naar de kassa van de bioscoop en vergeet niet uw bankpas en legitimatiebewijs mee te nemen. Alleen dan kunnen wij uw MSA-Card direct actief maken. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over de MSA-Card. Hebt u nog andere vragen? Neem dan contact op met Wolff Groningen via de contactpagina.

Wolff Unlimited

Veelgestelde vragen

Is de MSA-Card overdraagbaar?
Nee, de MSA-Card is strikt persoonlijk. Legitimatie kan gevraagd worden om aan te tonen dat u de rechtmatige eigenaar van de pas bent.

Ik heb een MSA-Card. Moet ik een kaartje halen bij de kassa?
Het is verplicht om voor elke voorstelling een kaartje bij de kassa te halen.

Moet ik 3D-toeslag betalen?
Ja, voor 3D-films geldt altijd een toeslag: €2,50 wanneer u nog geen bril hebt of €1,50 als u uw eigen bril meeneemt.

Wat is de minimale duur van het abonnement en hoe kan ik opzeggen?
Na vier volledige kalendermaanden kan de MSA-card opgezegd worden. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand. Opzeggen kan uitsluitend per e-mail via mroossien@kinepolis.nl.

Wanneer is de MSA-Card geldig?
De kaart is alleen geldig bij reguliere filmvoorstellingen en niet voor speciale voorstellingen en evenementen.

*Voor 3D-films geldt een toeslag. Alleen geldig bij reguliere voorstellingen.


IN DEZE BIOSCOPEN

MEER ACTIES

DEEL MET JE VRIENDEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017