Wolff

Voordelig naar de film met het familieticket!

Met het familieticket van Wolff Groningen ga je met vier personen naar de film voor maar 29 euro*. Gaan er nog meer mensen mee? Geen probleem, elk extra kaartje kost 7,25. Het familieticket is de beste bioscoopdeal van Groningen!

Familieticket: met korting naar de bioscoop
Het familieticket is geldig op alle dagen van de week voor alle Nederlandstalige kinderfilms* die voor 18:00 uur beginnen, voor minimaal vier personen, waarvan twee kinderen onder de 12 jaar. Het familieticket geldt niet voor films met een leeftijdskeuring van 12 of 16 jaar en ouder. 

Aan de kassa

Bekijk hier ons actuele filmprogramma. Het familieticket is uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u wel kosteloos uw plaatsen reserveren via de website of telefonisch: 050 750 4200.

Eten + Film

Liever een compleet avondje uit? Elke donderdag tot en met zondag (tijdens de herfstvakantie dagelijks) kunt u dineren en naar de film vanaf slechts 17,50 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

*3D-films: 3D-toeslag 1,50, bril 1,-. Maakt u gebruik van het familieticket, dan dienen alle deelnemers naar dezelfde film te gaan. Niet in combinatie met andere kortingen en acties.


IN DEZE BIOSCOPEN

MEER ACTIES

DEEL MET JE VRIENDEN


Voorwaarden | Privacy | © Wolff Bioscopen 2017